Jornada de portes obertes curs 2019/20

S’acosta un moment important en la vida de les famílies de Xàbia que tenen fills/es de 3 anys per començar el segon cicle d’Educació Infantil. A l’hora de triar centre, caldrà tenir en compte una sèrie de variables, com són:
– la proximitat del mateix al domicili o al lloc de treball dels pares,
– el tipus de serveis que presta i l’horari del mateix,
– i, el més important, pensar quin tipus d’escola ens agradaria per als nostres fills i filles i, què és el que esperem d’ella.
Fer una visita als centres que estiguem pensant com a possibilitat, veure les instal·lacions i aclarir dubtes on line, ens ajudarà a prendre decisions.
Anualment i, prop del període de sol·licitud de plaça escolar, gran part dels centres educatius organitzen jornades de portes obertes o de presentació. D’aquesta manera els familiars poden conèixer l’escola i tenir un contacte més proper que ajude a conèixer línies generals i plantejaments de treball del centre.
Animem a les famílies dels nostre poble a que trien el centre per als seus fills/filles coneixent cadascun d’ells. Vos esperem (demaneu l’enllaç per accedir a la videoconferència mitjançant el correu electrònic del centre: 03006220@gva.es).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.