SUMEM NOUS GUARDONATS EN EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Segons l’ORDRE 59/2010, de 2 de juny, de la Conselleria d’Educació, es regula la menció honorífica i la convocatòria dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Primària de la Comunitat Valenciana a partir del curs 2009-2010 i, amb RESOLUCIÓ de 8 d’octubre de 2018, de la Direcció General de Política Educativa, per la qual es concedeixen els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Primària corresponents al curs 2017-2018, han estat seleccionats dos alumnes del CEIP VICENTE TENA de Xàbia per a PREMI EXTRAORDINARI AL RENDIMENT ACADÈMIC D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA corresponent al curs 2017-18:

  • Sofía Pérez Climent
  • Fentau Ros Gregori

El premi es fa constar per mitjà de diligència específica en l’expedient acadèmic de l’alumne i, ahir, 26 de febrer, es varen atorgar els diplomes acreditatius en un acte multitudinari a l’Auditori de la Diputació d’Alacant.

Des del centre felicitem a tots els guardonats, als seus familiars i al professorat que ha participat activament en la vida escolar d’aquest alumnat.

També volem animar a tota la Comunitat Escolar del CEIP VICENTE TENA de Xàbia, a treballar amb il·lusió i entusiasme per poder aconseguir grans resultats, “ànim a tots i a totes”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.